Sin pati od dijagnoze Panuveitis, što da radim?

Poštovani, sin mi ima 23 godina i pati od Dg. Panuveitis na lijevom oku od 27.02.2015. Od tog vremena uzeo je dva puta Prednison od 80 po semi i kapi Maxidex. Do par dana bilo je bolje, sad oko je crveno! S laboratoriske strane je uredu. Ja sam s Kosova i u pitanje su vize, pa nikako ne mogu negdje više kontrolirati! Ne znam što da radim? Unaprijed zahvalna.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

panuveitis
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o ozbiljnoj dijagnozi. Na Kosovu mora postojati neki sposoban oftalmolog koji može pratiti ovu bolest, to nije tako komplicirano. Obratite se na kliniku.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedam + šesnaest =

Back to top button