Imam recidivnu erosiu epitela, što da napravim?

Poštovani doktore, imam recidivnu erosiu epitela koja se događa u ranim jutarnjim satima pri otvaranju kapaka. Koristim Blink kapi i cornea gel, ali mi se to ponavlja svakih 7 dana. Tada mi suze oči, imam zamagljen i slabiji vid. Što da napravim? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

erosia epitela, erozija epitela
Dean Šarić
Poštovani,

potreban bi bio pregled, postoji niz načina liječenja, ali za to morate biti pod kontrolom oftalmologa. Za početak što više koristiti umjetne suze i gel, naročito prije spavanja (gel) i odmah po buđenju umjetne suze.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × 2 =

Back to top button