Koje kapi biste preporučili za dijagnozu suhog oka?

Poštovani, imam upit vezano za dijagnozu suhog oka – crvenilo, ako može preporuka koje bi kapi mogle dugotrajnije riješiti problem ako je moguće. Trenutno koristim Systane gel drops i Systane ultra kapi. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kapi za dijagnozu suhog oka
Dean Šarić
Poštovana,

kod Vaše dijagnoze nema dugotrajnog rješenja kapima. Dugotrajnije se rješenje može postići suznim čepićima koji bi smanjili otjecanje suza.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button