Curenje iz očiju, peckanje i natečeni kapci

Poštovani, imam slijedeći problem s očima; u toku dana osjetim curenje iz očiju i neko peckanje, a ujutro kad se probudim kapci mi budu natečeni a oči crvene. Molim Vas doktore za savjet da li je u pitanju alergija ili rad s kompjuterom. Unaprijed hvala!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Curenje iz očiju, peckanje očiju
Dean Šarić
Poštovana,

najvjerojatnije se radi o suhoći, alergiji ili nekoj tinjajućoj infekciji, ali uz najbolju volju teško je reći bez pregleda. Jednostavni oftalmološki pregled riješit će dilemu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button