Curenje iz očiju, peckanje i natečeni kapci

Poštovani, imam slijedeći problem s očima; u toku dana osjetim curenje iz očiju i neko peckanje, a ujutro kad se probudim kapci mi budu natečeni a oči crvene. Molim Vas doktore za savjet da li je u pitanju alergija ili rad s kompjuterom. Unaprijed hvala!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Curenje iz očiju, peckanje očiju
Dean Šarić
Poštovana,

najvjerojatnije se radi o suhoći, alergiji ili nekoj tinjajućoj infekciji, ali uz najbolju volju teško je reći bez pregleda. Jednostavni oftalmološki pregled riješit će dilemu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četrnaest + 13 =

Back to top button