Oko mi bježi a oftalmolog nije primijetio?

Poštovani, nosim kontaktne leće (plinopropusne polutvrde) od 1994. godine i s tim nikada nisam imala problema. Dioptrija mi je s početnih -3,50 tada došla na cca 4,25. Problem koji uočavam sada je taj što na svojim slikama vidim da kada gledam u objektiv jedno mi oko (lijevo) bježi prema unutrašnjoj strani (prema nosu). To nikada do sada nisam imala i ne znam što može biti razlog, te molim za objašnjenje ako postoji? Također Vas molim da me uputite možda na nekog specijalistu koji se bavi time? Moj mi oftalmolog na to nije ni ukazao nego sam ja po slikama vidjela da mi jedno oko “bježi” od nedavno. Hvala puno.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

oko bježi u stranu
Dean Šarić
Poštovani,

mišljenja sam da možda “bijeg” oka nije značajan kada ga Vaš oftalmolog nije primjetio. Obratite se oftalmologu-strabologu koji će Vam moći preciznije reći da li postoji problem.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

tri + 2 =

Back to top button