Očni nalaz: bulbus u konvergensu – molim objašnjenje?

Poštovani doktore, ljubazno bi molila Vaše cijenjeno mišljenje mog oftalmološkog nalaza. Biomikroskopija: Desno oko: Bulbus u konvergensu. Spojnica mirna, rožnica fl-, leća prozirna. Lijevo oko: Spojnica mirna, rožnica fl-, leća prozirna. Pregled očne pozadine: PNO jasnih granica, c/d 0,6, makula i periferija bo. (jednako za oba oka). Hvala puno unaprijed, u iščekivanju Vašeg odgovora lijepi pozdrav!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bulbus u konvergensu
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o strabizmu, ovisno o vrsti i uznapredovalosti strabizma može se liječiti operativno. Svakako posjetite subspecijalistu strabologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četrnaest − 11 =

Back to top button