Nevus na bjeloočnici, da li je to opasno?

Poštovani, djetetu od 6 godina je rađen sistematski pred upis u školu i doktorica je primijetila nevus na bjeloočnici. Rekla je da pratimo i da dođemo za godinu dana na kontrolu! Da li je opasno? Na što da obratim pažnju? Šaljem Vam i sliku oka! Unaprijed hvala na odgovoru.

nevus na bjeloočnici

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

nevus na bjeloočnici
Dean Šarić
Poštovana,

ne izgleda opasno, obratiti pažnju na promjene boje, oblika i veličine nevusa. Također obavljati redovite kontrole oftalmologa sa pregledima očne pozadine.

Srdačan pozdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

tri × jedan =

Back to top button