Muti mi se vid s lećama, da li je uzrok erozija rožnice?

Poštovani, imam 17 godina, koristim kontaktne leće s dioptrijom i astigmatizmom. U zadnja 2-3 mjeseca nakon sata korištenja leća počinje mi se mutiti vid, pogotovo nakon što trepnem. Pokušao sam s Blink kapima očistiti oči, ali ni to nije pomoglo. Tražio sam po internetu i mislim da imam eroziju oka, ali nisam siguran, pa me zanima vaš odgovor? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

mutan vid kontaktne leće erozija
Dean Šarić
Poštovani,

erozija je jako bolna, pa to vjerojatno nije slučaj kod Vas. Moguće je riječ o maloj upali, suhoći ili staroj leći. Svakako posjetite oftalmologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

osamnaest + 4 =

Back to top button