Koje je značenje dijagnoza H350 i H110?

Poštovani, molim Vas da mi odgovorite, imam dijagnozu H350 i H110, koliko je opasno i koji je način liječenja, jer sam 2010. imala hemoragijski moždani udar? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

značenje dijagnoze H350, H110
Dean Šarić
Poštovana,

H350 označava grupu ostalih bolesti mrežnice, dakle trebao bih više informacija ili preslik povijesti bolesti. H110 označava pterigij – bolest površine rožnice koja se da liječiti konzervativno ili operativno.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × jedan =

Back to top button