Imaju li Hemodrops kapi utjecaj na trudnoću i plod?

Poštovani, već 20-tak dana koristim Hemodrops kapi, imam suho oko i oftalmolog mi ih je prepisao. Međutim, sada mislim da sam u drugom stanju, pa se bojim da li imaju neke štetne efekte na plod u ranoj trudnoći? Jako sam uplašena. Molim Vas za brzi odgovor. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

hemodrops kapi za oči trudnoća
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o umjetnim suzama. Proizvođač se ogradio da nema dovoljno saznanja o utjecaju lijeka na trudnoću, stoga unatoč tome što je riječ o bezazlenom lijeku prekinite kapanje. Pomozite si na način da ovlažite zrak u prostoriji u kojoj boravite. Oči povremeno ovlažite umivanjem.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

7 − 7 =

Back to top button