Gdje mogu obaviti OCT pretragu?

Poštovani, prije 5 mjeseci sam prvi put vidjela mušicu ispred desnog oka i povremene bljeskove u mraku, samo na dijelu oka gdje je mušica. Javila sam se na hitnu gdje sam pregledana, dijagnoza; opaciteti vitreusa. Vid mi je odličan, nosim samo naočale kod čitanja 1,75 na oba oka isto i to već 20-tak godina. Od tada idem stalno na kontrole ali se prije mjesec dana pojavila na oba oka kao paučina. Dobila sam uputnicu za OCT i kontrolu oftalmologa, ali još uvijek nemam svog nadležnog oftalmologa jer na Rebru me svaki put pregleda drugi specijalizant. Molim Vas savjet i preporuku oftalmologa gdje mogu obaviti OCT i kontrole na uputnicu? Hvala i srdačan pozdrav!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

gdje obaviti oct, oct pretraga
Dean Šarić
Poštovana,

OCT možete obaviti u svakoj klinici, a i u većini ambulanti. Na žalost čeka se svugdje, a “nadležni” oftalmolog je onaj kome pripadate po mjestu stanovanja. Naručite se za pregled, a ako se problemi u međuvremenu pojačaju javite se na hitnu službu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 + 1 =

Back to top button