Dijete treperi očima, o čemu se radi?

Poštovani, molim Vas odgovor na pitanje; imam dijete od 6 godina starosti, koje treperi očima. Ne znam o čemu se radi? Molim Vas savjet. Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dijete treperi očima
Dean Šarić
Poštovana,

potreban je pregled dječjeg oftalmologa, može biti da je riječ o blagom podražaju, dioptriji ili slično. Najčešće je prolazna pojava, no svakako odvedite dijete na pregled.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × jedan =

Back to top button