Redizajn portala Optometrija.net

redizajn optometrija.net, optometrija net novi dizajn

Nakon uspješnog pokretanja portala prije 5 godina i stvaranja sadržaja koji pruža brojne informacije o vidu kojima možete vjerovati, osmišljen je novi i moderniji portal Optometrija.net.

Optometrija.net – Sve o vidu, na jednom mjestu

Optometrija.net je uvjerljivo broj 1 među portalima u Hrvatskoj i regiji, koji se bave tematikom zdravlja očiju i vida. Bilježi više od 500.000 posjeta godišnje i preko 1.100.000 pregledanih stranica.

S obzirom na iznimnu popularnost portala, odlučili smo modernizirati i poboljšati dizajn, te tako omogućiti našim čitateljima još lakši pronalazak željene teme i sadržaja.

Od sada možete jednostavno pronaći najbližu očnu optiku ili očnu ordinaciju putem našeg adresara – alata koji je dostupan na svim stranicama portala. Jednostavno izaberite grad u kojem se nalazite, te u dva klika pronađite kontakt i adresu najbliže optike ili očne ordinacije.

Ukoliko imate pitanja vezana za vid, možete ih postaviti Doc.dr. Deanu Šariću, spec. oftalmologu, koji je do sada odgovorio na preko 1000 vaših upita, od kojih smo 400 najzanimljivijih i objavili, te su dostupni svima.

Optometrija net mobilna verzijaIznimno popularni su i online testovi za vid koji se sastoje od testa za raspoznavanje boja, Amslerovog testa i testa za astigmatizam. Svakako ih isprobajte.

U našem pojmovniku možete pronaći objašnjenje za više od 150 pojmova iz oftalmologije, optometrije i optike, te se tako dodatno educirati ili bolje razumjeti dijagnozu koju ste dobili od vašeg liječnika.

Jeste li znali da je portal Optometrija.net dostupan i na mobitelima? Mobilna verzija Optometrija.net portala prilagođena je svim mobilnim uređajima, a na njoj možete pronaći sve kategorije i potkategorije koje se nalaze i na desktop verziji portala.

Hvala Vam na povjerenju i čitajte nas i dalje, a mi ćemo nastaviti promovirati zdravlje očiju i vida, te živjeti u iščekivanju da ćete upravo zbog nas postati svjesniji o potrebi redovne kontrole vida, te na taj način očuvati vaše najvrjednije osjetilo – vid.

Vaš Optometrija.net tim

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!