Redizajn portala Optometrija.net

Nakon uspješnog pokretanja portala prije 5 godina i stvaranja sadržaja koji pruža brojne informacije o vidu kojima možete vjerovati, osmišljen je novi i moderniji portal Optometrija.net.
0 Shares

Nakon uspješnog pokretanja portala prije 5 godina i stvaranja sadržaja koji pruža brojne informacije o vidu kojima možete vjerovati, osmišljen je novi i moderniji portal Optometrija.net.

Optometrija.net – Sve o vidu, na jednom mjestu

Optometrija.net je uvjerljivo broj 1 među portalima u Hrvatskoj i regiji, koji se bave tematikom zdravlja očiju i vida. Bilježi više od 500.000 posjeta godišnje i preko 1.100.000 pregledanih stranica.

S obzirom na iznimnu popularnost portala, odlučili smo modernizirati i poboljšati dizajn, te tako omogućiti našim čitateljima još lakši pronalazak željene teme i sadržaja.

Od sada možete jednostavno pronaći najbližu očnu optiku ili očnu ordinaciju putem našeg adresara – alata koji je dostupan na svim stranicama portala. Jednostavno izaberite grad u kojem se nalazite, te u dva klika pronađite kontakt i adresu najbliže optike ili očne ordinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Ukoliko imate pitanja vezana za vid, možete ih postaviti Doc.dr. Deanu Šariću, spec. oftalmologu, koji je do sada odgovorio na preko 1000 vaših upita, od kojih smo 400 najzanimljivijih i objavili, te su dostupni svima.

Optometrija net mobilna verzijaIznimno popularni su i online testovi za vid koji se sastoje od testa za raspoznavanje boja, Amslerovog testa i testa za astigmatizam. Svakako ih isprobajte.

U našem pojmovniku možete pronaći objašnjenje za više od 150 pojmova iz oftalmologije, optometrije i optike, te se tako dodatno educirati ili bolje razumjeti dijagnozu koju ste dobili od vašeg liječnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ultra dnevne lece

Jeste li znali da je portal Optometrija.net dostupan i na mobitelima? Mobilna verzija Optometrija.net portala prilagođena je svim mobilnim uređajima, a na njoj možete pronaći sve kategorije i potkategorije koje se nalaze i na desktop verziji portala.

Hvala Vam na povjerenju i čitajte nas i dalje, a mi ćemo nastaviti promovirati zdravlje očiju i vida, te živjeti u iščekivanju da ćete upravo zbog nas postati svjesniji o potrebi redovne kontrole vida, te na taj način očuvati vaše najvrjednije osjetilo – vid.

Vaš Optometrija.net tim

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četiri × dva =

Back to top button