7 godina portala Optometrija.net!

optometrija.net responsive design, optometrija net posjecenost

Nakon uspješnog pokretanja portala prije čak 7 godina i stvaranja isključivo stručnog sadržaja o vidu kojim je zadovoljen široki krug čitatelja, s ponosom možemo reći da je Optometrija.net vodeći portal za zdravlje očiju i vida u Hrvatskoj i regiji, bez konkurencije!

S više od 1000 obavljenih stručnih članaka i oftalmoloških pitanja, obuhvatili smo brojne teme iz oftalmologije, optometrije i optike, te smo postupno prerasli u najveći regionalni izvor informacija o vidu, koji redovito čitaju posjetioci svih dobnih skupina, od onih najmlađih do najstarijih.

U ožuljku 2017. godine smo ostvarili rekordnu čitanost od čak 100,000 posjeta, a naši članci su ostvarili gotovo 200,000 pregleda (Izvor: Google Analytics). Ključ našeg uspjeha je kvalitetan sadržaj koji kreiraju isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari.

Naši čitatelji su napokon pronašli sadržaj kojem mogu vjerovati!

Novi “responsive” dizajn portala – bolji, brži i pregledniji

Nakon čak 6 mjeseca rada, promišljanja i testiranja, nedavno je objavljena nova verzija portala Optometrija.net. Portal je izrađen u “responsive” tehnologiji što znači da se sadržaj jednako kvalitetno prikazuje na svim veličinama ekrana: računalu, tabletu i mobitelu. S obzirom da se radi o jednoj platformi, a ne dvije odvojene kao dosad, sada i na svojim pametnim telefonima možete koristiti sve alate koji su se prije mogli pronaći samo na desktop verziji portala.

Jedinstveni dizajn s dva izbornika – jedan s glavnim kategorijama i drugi s alatima – u potpunosti je prilagođen tematici portala i pruža sve informacije o zdravlju očiju i vida u samo par klikova mišem.

Hvala Vam na povjerenju i čitajte nas i dalje, a mi ćemo nastaviti stvarati jednako kvalitetan sadržaj, odgovarati na sve vaše upite, te vam pomagati u očuvanju vašeg najvrjednijeg osjetila – vašeg vida!

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!