7 godina portala Optometrija.net!

Nakon uspješnog pokretanja portala prije čak 7 godina i stvaranja isključivo stručnog sadržaja o vidu kojim je zadovoljen široki krug čitatelja, s ponosom možemo reći da je Optometrija.net vodeći portal za zdravlje očiju i vida u Hrvatskoj i regiji, bez konkurencije!
0 Shares

S više od 1000 obavljenih stručnih članaka i oftalmoloških pitanja, obuhvatili smo brojne teme iz oftalmologije, optometrije i optike, te smo postupno prerasli u najveći regionalni izvor informacija o vidu, koji redovito čitaju posjetioci svih dobnih skupina, od onih najmlađih do najstarijih.

U ožuljku 2017. godine smo ostvarili rekordnu čitanost od čak 100,000 posjeta, a naši članci su ostvarili gotovo 200,000 pregleda (Izvor: Google Analytics). Ključ našeg uspjeha je kvalitetan sadržaj koji kreiraju isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari.

Naši čitatelji su napokon pronašli sadržaj kojem mogu vjerovati!

Novi “responsive” dizajn portala – bolji, brži i pregledniji

Nakon čak 6 mjeseca rada, promišljanja i testiranja, nedavno je objavljena nova verzija portala Optometrija.net. Portal je izrađen u “responsive” tehnologiji što znači da se sadržaj jednako kvalitetno prikazuje na svim veličinama ekrana: računalu, tabletu i mobitelu. S obzirom da se radi o jednoj platformi, a ne dvije odvojene kao dosad, sada i na svojim pametnim telefonima možete koristiti sve alate koji su se prije mogli pronaći samo na desktop verziji portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Jedinstveni dizajn s dva izbornika – jedan s glavnim kategorijama i drugi s alatima – u potpunosti je prilagođen tematici portala i pruža sve informacije o zdravlju očiju i vida u samo par klikova mišem.

Hvala Vam na povjerenju i čitajte nas i dalje, a mi ćemo nastaviti stvarati jednako kvalitetan sadržaj, odgovarati na sve vaše upite, te vam pomagati u očuvanju vašeg najvrjednijeg osjetila – vašeg vida!

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

19 − sedam =

Back to top button