Najljepši Božić uz Optical Express!

Božićni popust na sve metode laserske korekcije vida!
0 Shares

Božićni popust na sve metode laserske korekcije vida!

Jeste li već počeli planirati što ćete raditi za Božić i Novu godinu? Ako razmišljate o najljepšem poklonu kojeg želite dobiti ili darivati, što mislite o Božiću uz novi pogled na svijet?

Optical Express je pripremio poseban Božićni popust za sve koji obave zahvat od 15.11.2014. do 31.12.2014. Na 45% popusta na sve metode laserske korekcije vida dobivate dodatnih 1.500 kn popusta (za oba oka).

Riječ je o kratkotrajnom i potpuno bezbolnom zahvatu. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili da li ste dobar kandidat, a nakon pregleda možemo raditi zahvat. Zahvat traje tek petnaestak minuta a već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti tako da ne morate brinuti da će ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašim najmilijima ili vam poremetiti bilo kakve planove za novogodišnje putovanje. Štoviše, vaš će odmor biti kvalitetniji i ispunjeniji a uspomene trajne!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.000.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Možete biti mirni da ste u izvrsnim rukama!

Naručiti se možete na broj telefona 01 56 25 450 ili putem obrasca na www.opticalexpress.hr.

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvanaest − 7 =

Back to top button