Najljepši Božić uz Optical Express

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida Božić dolazi ranije i traje čitavog prosinca! Oni vole ono što rade, a rade najbolji posao na svijetu – mijenjaju ljudima život nabolje te stoga žele tu radost podijeliti i s ostalima!
0 Shares

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida Božić dolazi ranije i traje čitavog prosinca! Oni vole ono što rade, a rade najbolji posao na svijetu – mijenjaju ljudima život nabolje te stoga žele tu radost podijeliti i s ostalima!

I zato – što mislite o Božiću uz novi pogled na svijet?

Optical Express pripremio je poseban, veeeliki božićni popust za sve one koji obave zahvat laserske korekcije vida od 21.11. do 31.12.2016. godine te svima poklanjaju prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koja će vas grijati cijele zime! Zato, rezervirajte svoj termin na 01 5625 450 i iskoristite popust u iznosu od 1.000 kuna po oku na sve metode laserske korekcije vida. Svima koji obave zahvat u navedenom periodu, biti će vraćen i novac od pregleda. Uštedite preko 2.000 kn na zahvatu i obradujte najmilije poklonima za pamćenje.

Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat. Zahvat traje tek petnaestak minuta, a već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti i ne morate brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za zimsko putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.000.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Jedini na ovim područjima koriste i naprednu iDesign tehnologiju! Možete biti mirni, jer ste ovih blagdana u izvrsnim rukama!

Više na: www.opticalexpress.hr

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet × 3 =

Back to top button