Zašto mi oko titra?

Poštovani doktore, u posljednjih mjesec dana imam problem s lijevim okom. Vrlo često mi narodski rečeno “igra”, nikad ranije taj problem nisam imala. Što se tiče vida nemam nikakvi problema. Molim Vas da mi odgovorite što je u pitanju? Unaprijed zahvalna.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

oko titra, oko igra
Dean Šarić
Poštovana,

najčešće nije riječ o oku nego o vjeđi koja “titra”. Obično je riječ o umoru, stresu, nervozi, neispavanosti ili slično.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedanaest − jedanaest =

Back to top button