Zašto kapci bole, crvene se i ne mogu se otvoriti?

Poštovanje doktore, zanima me za majku koja ima problem s kapcima. Bole je kapci, crvene se i zatvaraju. Ne mogu se otvoriti. Do čega to može biti, ima i štitnu žlijezdu, dali može od nje nešto? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kapci bole, crvene se
Dean Šarić
Poštovana,

očito je riječ o kroničnom blefaritisu koji može biti povezan i sa problemima sa štitnjačom. Potreban Vam je pregled iskusnog oftalmologa koji se bavi ovom problematikom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 + 13 =

Back to top button