Zanima me transplatacija rožnice nakon herpesa na rožnici?

Poštovani, zanima me transplantacija rožnice. Imam herpes na desnom oku, što je izazvalo zamućenje rožnice. Zanima me da li se to može popraviti presađivanjem? Hoće li se kod ponovnog recidiva herpesa zamućenje vratiti i nakon operacije? Također me zanima cijena operacije s pregledima prije i poslije? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

transplatacija rožnice herpes
Dean Šarić
Poštovana,

presađivanje rožnice se kod herpetičkog keratitisa može napraviti, naravno ostaje rizik ponovnog pojavljivanja herpesa i komplikacija iza operacije. Detalje bih Vam mogao reći kod pregleda. Javite mi se na Očnu kliniku KB “Sveti Duh”. Zahvat pokriva zdravstveno osiguranje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet × 4 =

Back to top button