Sivkaste mrlje na bjeloočnici kod bebe?

Poštovani, imam bebu dječaka od deset mjeseci i čini mi se da od rođenja ima sivkaste flekice, da ih tako nazovem, u bjeloočnicama. Zanima me što to može biti? Unaprijed zahvalna zabrinuta mama.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

sive fleke u bjeloočnici, sivkaste mrlje na bjeloočnici, sive mrlje na oku
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je najvjerojatnije o prosijavanju žilnice kroz bjeloočnicu, potpuno bezazleno. Svakako neka dijete pogleda oftalmolog.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedanaest + 13 =

Back to top button