Problem s osjetljivošću očiju, da li postoji lijek?

Poštovani, imam problem s osjetljivošću očiju koje se pogoršava zimi. Od nedavno imam naočale za čitanje 1,5. Oči su mi suzne, crvene, lagano natečeni i crveni kapci, povremeno žuljaju, peku, osobito ujutro. Alergijsko testiranje je negativno. Da li postoji lijek za ovaj problem koji je prilično neugodan? Obiteljski liječnik mi daje antibiotske kapi a okulist umjetne suze. Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

problemi s osjetljivošću očiju
Dean Šarić
Poštovana,

kod Vas je najvjerojatnije riječ o suhoći oka. Terapija suhog oka je dugotrajna i zahtjevna stoga nađite oftalmologa koji će se posvetiti Vašem problemu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četrnaest + 17 =

Back to top button