Pad kapka nakon operacije benignog tumora u orbiti?

Poštovanje, moje ime je Anamarija, imam 25 godina. 11.05. ove godine imala sam operaciju benignog tumora u krovu desne orbite. Prije sam zapazila blagi pad kapka iako se na oku na prvi pogled nije moglo primijetiti, jer imam bademast oblik očiju i poveće su, pa pad nije bio odmah uočljiv. Pad sam uočila na slici kad sam imala 14 godina. U Hrvatskoj su mi govorili da blagi pad ne postoji. Operirana sam u Beču, prošlo je nešto više od 4 mjeseca od operacije, ali moj kapak nije potpuno na mjestu. 18.10. imam MR nakon toga pregled kod neurokirurga. Ne znam da li je to normalno da kapak nije još uvijek na svom mjestu? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

pad kapka nakon operacije
Dean Šarić
Poštovana,

nakon 4 mjeseca nije za očekivati da će se situacija promijeniti. Naručite se na ponovni pregled kod operatera, a ako niste zadovoljni zatražite i drugo mišljenje na nekoj od naših klinika.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedamnaest − dva =

Back to top button