Može li se laserom vratiti dubinski vid?

Poštovani, nemam dubinski vid još od osnovne škole. Nosim naočale koje mi je prepisao liječnik prilikom kontrole očiju. Da li se laserskom operacijom taj vid može dobiti i koliko košta takva operacija? Hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dubinski vid laser, liječenje
Dean Šarić
Poštovani,

u pravilu taj vid se razvija u djetinjstvu i nije ga moguće oporaviti. Postoji mogućnost da je razlika dioptrija između desnog i lijevog oka prevelika, pa da se sa naočalama niti ne možete postići maksimalan vid. U tom slučaju kontaktne leće ili laser mogu biti od pomoći.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedam + dvadeset =

Back to top button