Molim vas pojašnjenje da li imam glaukom?

Poštovani, molim Vas da li bi mogla dobiti Vaše cijenjeno mišljenje o mojim nalazima pregleda kod oftalmologa, te da li imam glaukom. Nalaz glasi: U toku skrininga na glaukom nađene velike eskavacije PNO, pozitivna anamneza (tetke imaju glaukom), terapiju za reum. artritis ne pije unazad 2 godine (pronizon, metatarexat), imala skokove ŠUK-a, inače hipotoničar.
VOD= 1.0
TOD= 21mmHG
TOS= 15 mmHG
uredan nalaz prednjeg segmenta
Fundus: C/D= o,6/0. ostalo nespecifično
Dijagnoza šifra:H400
Dijagnoza opis:H400 Glaucoma suspectum
Terapija:nihil za sada
Doći 17.09.2017 sa novim nalazima KVP (Gst) za 8 mjeseci.
Bila bih jako zahvalna ako bi mi odgovorili.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

da li imam glaukom
Dean Šarić
Poštovana,

za sada je samo sumnja na glaukom. Trebalo bi učiniti OCT papile i Octopus perimetriju i riješiti dilemu, nejasno je zašto čekati 8 mjeseci.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedamnaest − 4 =

Back to top button