Utjecaj kapi za glaukom na zdravlje očiju?

Poštovani, moje pitanje glasi da li višegodišnje ili doživotno ukapavanje antiglaukomskih kapi, odnosno kapi za glaukom, u mom slučaju to je AZARGA, mogu imati negativan utjecaj na zdravlje očiju, tj. da li mogu oštetiti neke segmente oka? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kapi za glaukom nuspojave, kapi za glaukom zdravlje
Dean Šarić
Poštovani,

teoretski moguće su nuspojave, ali se one otkrivaju na redovitim kontrolama i shodno nalazu produžuje ili mijenja terapija.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 + 18 =

Back to top button