Izvadio sam špenu iz oka, ali mi još smeta sunce?

Poštovani doktore, vadio sam špenu iz oka i koristio kapi i mast za oči Tobrex, te 5 dana imao zatvoreno oko. Još mi smeta svjetlost i sunce, najviše ujutro ili poslije spavanja. Da li je to normalna pojava ili moram ponovo oftalmologu? Uzeo sam si Visine i kamilicu. Visine sam uzimao nekoliko puta i ne znam smijem li još, a kamilicom malo umijem oko i smiri se, ne suzi. Ali svjetlost mi još smeta, pa moram nositi sunčane naočale ili u hlad. Molim mišljenje.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

špena u oku
Dean Šarić
Poštovani,

očito je oko još upaljeno, svakako posjetite oftalmologa. Visine možete koristiti a kamilica se pije, nikako se ne stavlja na oko.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × 4 =

Back to top button