Iznenadna jaka bol u oku?

Poštovani, imam problem, jučer sam došao kući i osjetio sam iznenadnu jaku bol u oku, kao da mi je upala trepavica u oko pošto sam imao taj problem i prije. Otišao sam u WC i uzeo štapić za uši, pa da vidim jeli upala u oko. Međutim ništa nisam našao. Ispirao sam oko vodom dosta puta i stavljao obloge na oko, bol je onda popustila, oko je bilo veoma crveno. Možda je bilo nažuljano, ali uglavnom bol je prestala. Sljedećeg jutra kad sam otvorio oko jako me je počelo boljeti sa strane, ne u centru. Ne znam jeli to neki žulj ili nešto slično, ili je nešto ozbiljno? Hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

iznenadna jaka bol u oku
Dean Šarić
Poštovani,

riječ je o eroziji ili stranom tijelu u rožnici, odmah do oftalmologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Poštovani, zanima me prvi put mi se desilo jaka bol između obrva i u ocima trajalo je svega par minuta sekundi ali jaka neugodna bol .Inače na lijevom oku nekad mutnije vidim rekli su mi na Rebru da je to lagan astigmatizam ,mene zanima sta je to sad bilo ta bol.. Hvala vam puno lijepi pozdrav Ana Galić Zadravec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

18 − 4 =

Back to top button