Godinama imam bolove očnih kapaka, što je uzrok?

Poštovani doktore, imam problem već par godina i do sada to nitko nije riješio. Imam bolove očnih kapaka, koji se povećavaju na dodir. Ta bol je prisutna 24h, svaki dan. Imam dioptriju na desnom oko -0,25, ali naočale nisam dobila. Molim neki savjet? Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bol očnih kapaka, bolovi u kapcima
Dean Šarić
Poštovana,

zaista je rijetkost da imate konstantnu bol u kapcima. Najvjerojatnije nije riječ o oftalmološkom problemu. Trebalo bi isključiti sistemske poremećaje, svakako u dogovoru s osobnim liječnikom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedamnaest + pet =

Back to top button