Cijena operacije katarakte i vrijeme čekanja za operaciju?

Poštovani, interesira me cijena operacije katarakte i vrijeme čekanja za operaciju? Čuo sam da troškove operacije pokriva HZZO? Hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

cijena operacije katarakte, vrijeme čekanja operacija katarakte
Dean Šarić
Poštovani,

HZZO pokriva operaciju katarakte, vrijeme čekanja ovisi od ustanove do ustanove. Negdje uopće nema čekanja, a negdje se čeka i do 2 godine. Privatno se može operirati, čekanja nema, cijene su od 6 tisuća kuna na više, ovisno o vrsti leće koja se ugrađuje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvanaest + deset =

Back to top button