Cijena operacije mrene i ugradnja multifokalnih leća?

Poštovani doktore, imam 57 godina. Tri specijalista su mi na pregledima rekli da odlazim u mrenu na oba oka. Zanima me cijena operacije uz ugradnju ReStore multifokalnih leća. Uz pozdrav unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

cijena operacije mrene, restor multifokalne leće
Dean Šarić
Poštovani,

mislim da imate dovoljno mišljenja (3). Operaciju mrene možete učiniti i preko zdravstvenog osiguranja. Cijena u privatnim praksama varira i kreće se oko 12-14 tisuća kuna. Vodite računa da multifokalne leće imaju svoje mane (smanjena kontrastna osjetljivost, problemi u noćnoj vožnji i sl.).

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Lijepi pozdrav Dr. Šariću
    Dali postoji mogučnost susreta sa vama u vezi pregleda i razgovora o mreni i njenom operativnom uklanjanju. Uz srdačne pozdrave Merdanović Jasmina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

deset + 19 =

Back to top button