Rodenstock – Sponzor golf turnira

rodenstock golf turnir, rodenstock naočale

Igrači golfa tijekom turnira susreću se sa brojnim izazovima na terenu te je dobar i kvalitetan vid neophodan kako bi i rezultati igre bili vrhunski.

U toku igre igrači se susreću sa raznim situacijama kada im je potreban specifičan vid. Pogled prema suncu, pogled u sjenu ili iz sjene, oblačno vrijeme, prepoznavanje konfiguracije terena samo su neki od izazova.

Procijeniti na zelenom terenu da li postoje neravnine koje su također zelene daleko je lakše ako se gleda kroz Rodenstock naočale. U svojoj paleti proizvoda Rodenstock tako ima sunčane naočale koje se izrađuju prema dioptrijskoj jakosti, zatim naočale sa pojačavanjem kontrasta, postepeno zatamnjene sunčane naočalne leće, fotoosjetljive naočalne leće i slično.

Neki od golfera u svakodnevnom životu trebaju i progresivne naočale. Takve naočale nisu najidealnije rješenje pa se takvim osobama preporuča neki od proizvoda iz Sport progresivne palete gdje su zone gledanja daleko bolje optimizirane za potrebe sportskih aktivnosti kod kojih su položaj tijela i glave te kut gledanja često jako različiti od onih idealnih vrijednosti kakve nas prate u svakodnevnim aktivnostima. Rodenstock je prepoznao te vrlo specifične potrebe te se odlučio bolje povezati sa golferima kroz sponzorstvo turnira. Već treću godinu za redom Rodenstock je sponzor golf turnira koji se održavaju u Golf & Country club Zagreb.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!