Rodenstock: Bistar pogled uz FogFree

Svaki se nositelj naočala susreo sa problemom zamagljivanja leća. Najčešće se to događa ulaskom u toplu prostoriju, kod ispijanja toplih napitaka ili tijekom bavljenja sportom. Uz nove Rodenstock FogFree krpice takvi problemi ostaju zaboravljeni.
0 Shares

Zamućen vid prati nelagoda, skidanje naočala i dugotrajno čekanje da se naočale odmagle. Srećom, takve su situacije sada smještene u povijest te se svaka osoba koja nosi naočale može opustiti i uživati u savršeno bistrom pogledu u svakoj situaciji u kojoj se nalazi. Rješenje za bistar pogled u svim prilikama dolazi iz kompanije Rodenstock koja je lansirala svoj proizvod pod nazivom ‘FogFree’. Radi se o krpici kojom se naočale nakon čišćenja prebrišu i nakon čega možete zaboraviti na problem zamagljivanja. Krpica se nakon upotrebe pospremi te se po potrebi može koristiti dvadeset puta. Jednom prebrisane naočale FogFree krpicom pružat će zaštitu protiv zamagljivanja i do nekoliko dana.

Rodenstock FogFree krpica, stakla za naočale koja se ne magle

Ono što je novitet u usporedbi sa sličnim proizvodima iste namjene njegova je praktičnost upotrebe i nošenja. Na tržištu dostupni preparati protiv zamagljivanja dolaze u obliku sprejeva, gelova, a neki od njih zahtijevaju i naočale sa posebnim slojevima na lećama kako bi efekt bistrog vida bio moguć. Rodenstock je kao i mnogo puta u svojoj 130 godišnjoj povijesti napravio revolucionaran proizvod u obliku krpice za višekratnu upotrebu. U tom obliku izuzetno je lako jednu takvu krpicu uvijek nositi sa sobom te ona neće smetati čak ni u džepu košulje, a uvijek će biti pri ruci. Revolucionarna FogFree krpica može se koristiti na svim premium Rodenstock zaštitnim slojevima Solitaire® bez obzira kada su naočale kupljene.

Trenutno Ni-Va Lens d.o.o. kao distributer naočalnih leća Rodenstock u suradnji sa optikama ima promociju FogFree krpica u kojoj uz svaki par naočalnih leća sa Solitaire® Protect Plus slojem poklanja po jednu FogFree krpicu kako bi svako mogao isprobati prednosti naočala koje se ne zamagljuju. Promocija će trajati sve do kraja Prosinca 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Zaboravite na zamagljen vid i uživajte u bistrom pogledu u svim prilikama uz Rodenstock FogFree.

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button