Što uzrokuje česta zamućenja vida kod djeteta?

Poštovani, imam kćerku od 14 godina koja često dobiva zamućenje vida. Obavila je sve pretraga kao što su MR, EEG, bila je i kod oftalmologa i rekao je da sve uredu. Međutim, to se opet njoj ponavlja. Pa Vas molim za vaše mišljenje. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

česta zamućenja vida, cesta zamucenja vida
Dean Šarić
Poštovana,

povremena zamućenja vida najčešće nisu od očiju nego je riječ o nekoj drugoj problematici, npr. varijacije krvnog tlaka ili slično. Liječenje bi trebao preuzeti pedijatar.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

8 − 6 =

Back to top button