Problemi s peckanjem očiju i crvenilom?

Poštovani, imam problema s peckanjem očiju i crvenilom. Smeta mi svjetlost i gledanje TV-a. Koristio sam umjetne suze, i kapi i gelove, ali me još gore peckaju. Treba mi savjet i kome da se obratim? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

peckanje očiju crvenilo
Dean Šarić
Poštovani,

vjerojatno je riječ o nekoj dodatnoj patologiji osim suhoće. Potreban je pregled oftalmologa, po mogućnosti nekoga tko se uže bavi suhim okom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

petnaest − četiri =

Back to top button