Operacija ksantalazme – da li je kirurški zahvat bolan?

Poštovani, molim Vas doktore imam Ksantalazme gornjih vjeđa na oba oka. Koliko traje kirurški zahvat te dali je bolno i na koji način se radi? Dali je to uopće potrebno podvrgnuti kirurškom zahvatu? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

operacija ksantalazme, ksantelazma kirurški zahvat
Dean Šarić
Poštovana,

radi se u lokalnoj anesteziji, po popuštanju anestezije ima malo bolova ali ništa strašno. Zahvat je isključivo estetski, tako da strogo medicinski gledano nije nužan.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 × 3 =

Back to top button