Bubuljica u gornjem kapku i suzenje oka?

Poštovani, djevojčica mi ima 5 godina i već duže vrijeme joj suzi desno oko. Poslije nekog vremena pojavila joj se neka izraslina u obliku bubuljice na gornjem desnom kapku. Ne boli je, samo joj oko još više suzi. Prepisali su nam terapiju: Sol.Uniflox kapi i Ung. Chloramphenicol 1% mast. Već mjesec dana koristimo kapi ali nema nikakvih promjena. Stanje joj je i dalje isto. Dijagnoza je Conjunctivitis mucopurulenta, i Neoplasma benignum cutis palpebrae. canthum includens. Da li se mora otkloniti kirurškim putem? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bubuljica u kapku
Dean Šarić
Poštovana,

mislim da bi trebalo razmisliti o kirurškoj intervenciji. To neka procijeni iskusni dječji oftalmolog ili okuloplastičar.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

devetnaest + 13 =

Back to top button