Bolna kvržica na vjeđi

Poštovani doktore, imam jedno pitanje. Na oku, točnije na donjoj vjeđi imam jednu kvržicu koja je bolna na dodir i na treptanje. Što je to i jeli opasno? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kvržica na vjeđi, kvržica na očnom kapku
Dean Šarić
Poštovana,

ovako je nemoguće sa sigurnošću odgovoriti. Takvi su simptomi najčešće posljedica lokalizirane upale vjeđe, tzv. “jačmenac”. Svakako se javite oftalmologu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 + 17 =

Back to top button