Kako liječiti ječmenac prirodnim lijekovima?

Poštovanje. Kako liječiti jačmir prirodnim lijekovima, na bazi obloga ili? Doktor mi je rekao ako ne prođe nakon injekcije koju sam dobila prije 6 dana, da ću ga morati operativno skloniti? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dean šarić, Kako liječiti jačmir prirodnim lijekovima
Dean Šarić
Poštovana,

zaboravite “prirodne” lijekove, držite se klasičnih po preporuci oftalmologa koji će također odrediti da li je potrebna operativna intervencija.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

 1. Imam sistemsku bolest vezivnog tikiva chalacion,, sjogren i alergijsku astmu te razne vrste alerije i česte upale oka vješa kuta u oku konjuktivitis itd itada i i bolove je li uvijek riješenje samo maxitrol mast i recugel

  1. Poštovana,

   dugoročno korištenje Maxitrola može biti opasno. Problemi s kojima se nosite zahtijevaju između ostaloga i upotrebu kortikosteroida, ali svakako pod nadzorom oftalmologa i u kombinaciji sa drugim lijekovima. Jednostavnog
   odgovora na Vaše pitanje nema. Bilo bi idealno da Vas prati isti liječnik
   kada god je to moguće.

   Pozdrav,
   dr. Šarić

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

trinaest − četiri =

Back to top button