Mutan vid i krvavo oko nakon LASIK-a?

Poštovani, ja sam odradila lasersko skidanje dioptrije prije 21 dan (LASIK). Međutim, meni se kada nešto čitam oko brzo zamara, mutno mi je. Istina na daljinu vidim bolje. Bude dana kada vidim kao kroz zamagljene naočale. Je li to normalno? Inače lijevo oko mi je i dalje krvavo i poslije toliko vremena. Međutim, moj doktor kaže da ne vidi nikakav problem. Molim mišljenje. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

mutan vid, krvavo oko, lasik, lasersko skidanje dioptrije
Dean Šarić
Poštovana,

podljev može potrajati i par tjedana, ali se smanjuje i konačno će nestati. Vid u prvim tjednima dosta varira što može prouzročiti brže umaranje kod čitanja. Svakako će se stabilizirati. Vodite računa o redovnim kontrolama.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Prije 16 mj.sam imala piling oka i skidanje mreznice.Zasto jos uvijek osjecam kao da mi je strano oko,osjećam kao obruč oko tog oka.Pogotovo ako sam umorna ili napeta.Na daljinu vidim kao preko neke folije,mutno.Sad bi jos morala obaviti mrenu na drugom oku,ali sam nekako skepticna.Hvala na odgovoru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dva × četiri =

Back to top button