Gubitak vida na par minuta i svjetleći krugovi?

Poštovani doktore, u zadnje tri godine mi se javlja gubitak vida na par minuta, krenu neki svjetleći krugovi, pa kao neka voda u oku, nemam jasnu sliku. Inače sam kratkovidna, ne nosim naočale još, nemam bolove. O čemu se radi?

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

gubitak vida na par minuta
Dean Šarić
Poštovana,

problem koji navodite najvjerojatnije nije od oka, najčešći je uzrok u varijacijama krvnog tlaka ili neka neurološka problematika.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

16 − četrnaest =

Back to top button