Potpuni gubitak vida na nekoliko minuta

Poštovani doktore, imam 29 godina i u zadnjih godinu dana počeo mi se magliti vid na lijevom oku. To zamagljene traje 5 minuta i onda se vid vrati u normalu. Danas mi se desilo da sam potpuno izgubila vid na lijevom oku na nekoliko minuta. Većinom mi se to dogodi dok stojim pognuta pa se ispravim. Molim vas da me uputite koje pretrage trebam napraviti i možete li mi preporučiti nekog oftalmologa u Dubrovniku. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

gubitak vida na nekoliko minuta, iznenadni gubitak vida
Dean Šarić
Poštovana,

obavezno se javite na očni odjel u Dubrovniku, svejedno kojem liječniku. Vaš slučaj zahtijeva temeljitu obradu. Oni će Vas dalje uputiti na potrebne pretrage.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button