Godinu dana nakon lasera ne vidim baš najbolje?

Poštovani, skinuo sam dioptriju 2011 godine, -1,25. Nakon godinu dana ne vidim baš najbolje. Išao sam očnom doktoru, koji kaže da mi se dioptrija vratila, -0,75. Kada sam ponovo otišao na kontrolu u Kliniku Svjetlost, oni su utvrdili da nije dioptrija nego suhe oči. Jel to moguće doktore i kako liječiti suhe oči? Koristim Blink kapi i Bepanthen gel i ne vraća mi se vid. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dioptrija se vratila
Dean Šarić
Poštovani,

ako s tom dioptrijom koju spominjete vidite, a bez nje je vid slabiji, onda je ipak riječ o dioptriji koju treba dokorigirati laserom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × 4 =

Back to top button