Zimski popust za savršen vid: ovu godinu započnite novom, čistom slikom

Vodeća očna poliklinika u Europi – Optical Express, ove zime nudi popuste na sve metode laserskog skidanja dioptrije, isto kao i na sve metode operacije sive mrene.
0 Shares

Ove godine iskoristite priliku, zakoračite u novu godinu, a prošlu ostavite iza sebe, zajedno sa svojim zamagljenim vidom!

U Optical Expressu ove zime možete skinuti dioptriju najmodernijom laserskom tehnologijom kojom se, između ostalog, koriste i NASA-ini piloti i astronauti. Ako nemate povjerenja u njih, poslušajte preko 2 milijuna ljudi koji su svoj vid dali u ruke liječnicima Optical Express grupacije – i nisu požalili!

Osim popusta na lasersku korekciju vida, Optical Express nudi i popuste na operaciju sive mrene, odnosno zamjenu očne leće. Zamjena očne leće najučinkovitiji je način uklanjanja sive mrene, čime vid dobiva savršenu kvalitetu. Zamjenom očne leće se možete najučinkovitije riješiti i staračke dioptrije.

Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja, a za više informacija o navedenim zahvatima možete ih kontaktirati na broj 01 5625 450 ili na mail [email protected].

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četrnaest + osamnaest =

Back to top button