Persol: Kolekcija naočala za 2014.

Persol naočale 2014, naočale persol kolekcija 2014

Nova Persolova kolekcija za 2014. poigrava se s četiri različite teme koje reinterpretiraju izvanredno nasljeđe te legendarne talijanske marke, i to uz samo njoj svojstven vintage odmak od očekivanog.

Počasno je mjesto rezervirano za legendarni model 649, Persolove najslavnije naočale i kultni klasik još od 1957. kada su se po prvi put pojavile. Persol slavi njihov dizajn laganijim dioptrijskim i sunčanim verzijama.

Odvažni i četvrtasti profili te taktilna debljina duž cijelog okvira, od prednjeg dijela do krajeva ručkica, karakteristike su novog trodimenzionalnog efekta koji oživotvoruje arhive marke iz 60-ih modelima snažne osobnosti. U neprekidnoj potrazi za izražavanjem autentičnog vintage duha Persol je usavršio poseban proces zaglađivanja koji daje «efekt starine». Taj izuzetno taktilan i prirodan osjećaj zaslužan za čaroliju svevremenskih vintage naočala vješto je postignut višefaznom proizvodnjom koja uključuje poliranje i mikroabraziju kristalnim kuglama.

Dva nova modela imaju slavni most Victor Flex, savršen primjer tehničkih detalja koji već desetljećima jamče udobnost i savršeno pristajanje Persolovih naočala.

Za kraj, tu je i kolekcija Reflex nadahnuta slavnim kamerama, sada dostupna u dioptrijskoj verziji.

Evolucija ikone

Persol naočale 2014 PO 9649V

PO 9649V. Pojavljujući se po prvi put u dioptrijskoj verziji, model 9649V odaje počast legendarnom modelu 649, ali tanjim i laganijim dizajnom težeći 7 grama manje od originala.

Ekskluzivni detalji poput mini-strelice Supreme i stanjene verzije mosta Victor Flex, prepoznatljivo «zarezanog» na tri mjesta, tehničke su karakteristike koje svjedoče o Persolovoj posvećenosti udobnosti i eleganciji. Kako bi bio prikladan za svako lice, ovaj je model dostupan u 2 različita kalibra te u četiri različite boje, s ponudom od klasične sjajne crne i sjajne havane do vintage nijansi Terra di Siena i Virginia Tobacco.

Persol naočale 2014 PO 9649S

PO 9649S. Uniseks model za sve one koji vole liniju 649, ali preferiraju laganiji dizajn.
Model 9649S donosi modernu interpretaciju legendarnih naočala 649 u nenametljivijem, tanjem dizajnu, ali zadržava sva stilska obilježja početnog modela, kao i ekskluzivne detalje poput mini-strelice Supreme i stanjene verzije mosta Victor Flex, prepoznatljivo «zarezanog» na tri mjesta.

Ove su naočale dostupne u sjajnoj crnoj i sjajnoj havani (obje s opcijom standardnih i polariziranih leća) te u vintage-nijansama kao što su Terra di Siena i zadimljeno smeđa havana.

Victor Flex

Persol naočale 2014 PO 3059S

PO 3059S. Ovaj muški sunčani model četvrtaste siluete i elegantnog laganog dizajna donosi maksimalno pristajanje i udobnost zahvaljujući tehničkim karakteristikama svojstvenima marci kao što su fleksibilan most Victor Flex, koji prati konture lica, te nenadmašna evolucija ručkica Meflecto. Treći prepoznatljivi element Persolovog stila je metalna strelica. Ove su naočale dostupne u nijansama Vintage Celebration: boja kave i nijansa Terra di Siena, a obje su varijante dostupne i s polariziranim lećama.

Persol naočale 2014 PO 3059V

PO 3059V. Lagani dioptrijski muški model čistih linija i prepoznatljivog četvrtastog dizajna. Optimalno pristajanje je postignuto zahvaljujući Persolovi ekskluzivnim tehničkim detaljima, uključujući most Victor Flex – kreiran u 30-ima – te nenadmašnu evoluciju ručkica Meflecto koje se prilagođavaju konturama lica. Tu je još jedan prepoznatljivi detalj – metalna strelica. Model je dostupan sa ili bez polariziranih leća te u nijansama Vintage Celebration: boja kave, boja meda i Virginia Tobacco.

Trodimenzionalni efekt

Persol naočale 2014 PO 3064S

PO 3064S. Izuzetno ženstven mačkasti oblik odvažno je naglašen novim Persolovim trodimenzionalnim efektom. Debeli okvir podsjeća na 60-e te donosi modernu i hrabru reinterpretaciju arhiva marke. Metalna strelica i ručkice Meflecto zaokružuju prepoznatljive karakteristike ovog modela, dostupnog s novom završnom doradom Antique koja daje efekt «starine» u bojama havane i prošarane havane čime se dodatno ističe taktilna kvaliteta materijala.

Ove su sunčane naočale dostupne u sjajnoj crnoj i havani te u prošaranoj plavoj i havani. Polarizirane leće dostupne su na zahtjev.

Persol naočale 2014 PO 3065S

PO 3065S. Četvrtast i širok profil ovog sunčanog modela reinterpretira Persolove povijesne modele donoseći samo Persolu svojstvene detalje poput metalne strelice i ručkica Meflecto. Čarolija debelog okvira nadahnutog 60-ima dodatno je pojačana trodimenzionalnim efektom koji daje naglašeno taktilan element te osjećaj primjetne i opipljive kvalitete koja se dodatno ističe ekskluzivnom završnom doradom Antique u crnoj, havani i plavoj. Model je dostupan i u boji kave.

Persol naočale 2014 PO 3060V

PO 3060V. Četvrtasti model odvažnog profila nadahnut Persolovim povijesnim arhivom. Trodimenzionalni efekt debelog okvira daje ovim naočalama posebnu osobnost i autentičnost. Taktilna kvaliteta nježno zaobljenih rubova dodatno je naglašena nijansama u prošaranoj boji meda i havane obogaćenih završnim efektom «starine». Stilski detalji tipični za marku poput metalne strelice i ručkica Meflecto također krase ovaj elegantan muški model. Dostupan je i u novoj vintage nijansi: u boji meda.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!