Marko Pjaca među prvima isprobao revolucionarnu tehnologiju klinike Optical Express

Optical Express – vodeći stručnjak u području novih tehnologija, osnovao Vision Training centar.
0 Shares

Pojedinac koji je sposoban obraditi više vizualnih informacija u kraćem vremenskom periodu u prednosti je naspram ostalih sportaša. Nedostaci u tom mehanizmu obrade podataka ne mogu se kompenzirati fizičkom spremom. Drugim riječima, ukoliko naše oči ne funkcioniraju na odgovarajući način, naporno treniranje neće davati željene rezultate.

Upravo iz tog razloga Optical Express je osnovao Vision Training centar kojem je osnovna misija osigurati pojedincu alate kojima će poboljšati zdravlje mozga i postizati bolje rezultate. Kao jedini u regiji, Optical Express nudi opremu za analizu, treniranje i poboljšanje vještina potrebnih u svakom sportu, ali i bilo kojem poslu koji zahtijeva brzu reakciju.

Vision Trening centar Hrvatska

Kroz Vision Training program poboljšava se brzina reakcije, sposobnost istovremenog praćenja više meta, procjena udaljenosti mete, vizualna memorija te mnoge druge vještine. Optical Express ima alate koji sportašima daju prednost koja će im omogućiti dosljednije i bolje rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Zbog kontinuirane i uspješne suradnje s vrhunskim sportašima i sportskim klubovima te vodeće tehnologije za lasersku korekciju vida koju odobravaju NASA i NATO za svoje pilote, američka firma Senaptec je prepoznala Optical Express kao tehnološkog lidera i vodećeg stručnjaka na ovom području, a kvalitetu ovog programa prepoznao je i GNK Dinamo, koji je među prvima testirao Senaptec tehnologiju. Hrvatski nogometni reprezentativac, Marko Pjaca, igrač talijanskog Juventusa, isprobao je ovu tehnologiju koja će mu višestruko koristiti u nastavku profesionalne karijere i naglasio: “U sportu milimetar ili pak djelić sekunde mogu biti odlučujući; razlika može značiti zlatnu medalju ili izgubljeno postolje. Brze reakcije su ključne u ovom sportu i zato je ulaganje u sebe i svoje sposobnosti najbolja investicija.”

Sport vision centar Optical Express

Optical Express vodeća je europska grupa za lasersku korekciju vida s iskustvom od preko 2 500 000 zahvata i vodećom iLASIK tehnologijom. Tijekom dugog niza godina u klinici Optical Express vid su korigirali brojni vrhunski sportaši: tenisač Goran Ivanišević, rukometaš Jakov Gojun, vaterpolisti Ivan Buljubašić i Frano Vićan, vaterpolo trener Ivica Tucak, košarkaški trener Neven Spahija, hokejaš Blake Parlett, atletičarka Ivana Brkljačić i mnogi drugi vrhunski sportaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ultra dnevne lece

Više o Optical Express Vision Training centru možete doznati na linku: Optical Express Vision Training Center

Foto: Matea Smolčić Senčar

0 Shares
Oglas
Autor

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × 2 =

Back to top button