Mjesec dobrog vida u Optical Expressu: veliki popusti na pregled i skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije ili laserska korekcija vida elektivan je zahvat koji se obavlja u poliklinikama specijaliziranim za ovaj zahvat. Očna poliklinika Optical Express nalazi se u Zagrebu i koristi revolucionarnu tehnologiju koju je odobrila NASA za svoje astronaute.
0 Shares

Mjesec dobrog vida tijekom cijelog listopada

10.10. obilježava se Svjetski dan vida, a u Optical Expressu tijekom listopada obilježava se mjesec dobrog vida. U mjesecu dobrog vida mislite i na svoj vid i iskoristite popuste:

  • 50% popusta na oftalmološki pregled
  • 50% popusta na pregled za lasersku korekciju vida (ukoliko se na zahvat odlučite do 31.10., cijena zahvata umanjiti će se za cijenu pregleda)
  • 10% popusta na sve iDesign metode laserske korekcije vida
  • 50% popusta na pregled za otklanjanje mrene (ukoliko se na zahvat odlučite do 30.11., cijena zahvata će se umanjiti za cijenu pregleda)

Kako biste saznali jeste li kandidat za zahvat laserskog skidanja dioptrije, prije svega je potrebno obaviti detaljan pregled kod stručnjaka. Prvi korak je uvijek najteže napraviti, pa tako i odvažiti se i otići na pregled. Kako bi vam olakšala odluku o zahvatu te odgovorila na sva vaša pitanja, poliklinika Optical Express ima veliki popust od čak 50% na pregled za lasersko skidanje dioptrije tijekom cijelog mjeseca.

Pregled traje u prosjeku 90 minuta, a uključuje i konzultacije sa stručnjacima koji će vam objasniti sve prednosti ovog zahvata, kao i koja metoda (postoji više metoda laserskog skidanja dioptrije) bi bila najbolje rješenje za vas.

Što trebate znati o laserskom skidanju dioptrije:

  • zahvatom se rješavate lošeg vida uzrokovanog dioptrijom,
  • više ne morate nositi naočale ili leće da bi dobro vidjeli,
  • postoji više metoda laserskog skidanja dioptrije,
  • cijena zahvata ovisi o metodi kojom se radi zahvat.

Iskoristite 50% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije i naručite se u polikliniku Optical Express već danas i saznajte koje rješenje skidanja dioptrije je najbolje za vas. Za sva dodatna pitanja nazovite u polikliniku na broj telefona: 01/5625450, njihovo ljubazno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja.

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

tri × tri =

Back to top button