Stručnjaci iz Optical Expressa objašnjavaju: što je iDesign metoda korekcije vida?

iDesign je revolucionarni wavefront dijagnostički uređaj koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti svakog oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima oka pacijenata. iLasik i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebnom iDesigna.
0 Shares

Piše dr. Dean Šarić, Optical Express.

iDesign – revolucionarna tehnologija za individualan pristup svakom oku

iDesign mjeri dioptriju na 1.200 točaka na rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija. Da pojasnim – za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije.

Podaci izuzetno preciznog 3D reljefa vašeg vida koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku prenose se u laser, a kirurgu omogućavaju da napravi plan zahvata potpuno prilagođen svakom oku posebno.

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

iDesign metode laserske korekcije vida:

  • LASIK iDesign
  • PRK iDesign
  • IntraLase LASIK iDesign

U Optical Express očnoj poliklinici možete iskoristiti popust do kraja svibnja na sve iDesign revolucionarne metode laserskog skidanja dioptrije. Za sva dodatna pitanja slobodno nazovite njihove stručnjake: 01/ 5625 450.

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dva × četiri =

Back to top button