Iskoristite od 30% do 50% popusta na skidanje dioptrije u Optical Expressu u mjesecu ljubavi

Laserska korekcija vida nije novost u svijetu medicine, te je trenutno jedan od najuspješnijih kirurških zahvata s preko 99% uspješnosti – no što čini lasersko skidanje dioptrije uspješnim? Jedan od faktora je definitivno napredna tehnologija, poput iDesign dijagnostičkog uređaja.
0 Shares

U veljači, u Optical Expressu, na iDesign metode skidanja dioptrije možete iskoristiti 30% popusta. Kako to ne bi bilo sve, Optical Express poklanja i 50% popusta na drugi zahvat skidanja dioptrije ukoliko ste na zahvat došli u paru, a od besplatne laserske korekcije vida dijeli vas samo jedna fotografija.

Saznajte koje sve pogodnosti i popuste na lasersku korekciju vida možete iskoristiti tijekom veljače.

Što je iDesign metoda skidanja dioptrije?

iDesign uređaj doista je revolucionizirao proces skidanja dioptrije iz nekoliko razloga:

 1. Design je 5 puta precizniji od dosadašnjih uređaja

  Svačije oko je jedinstveno – dosadašnji dijagnostički uređaji pronađu greške oka dovoljno precizno da se one uklone, no iDesign mjeri vaše oko na 1200 točaka. Tako precizno mjerenje omogućava liječnicima da zahvat prilagode svakom pacijentu posebno.

 2. iDesign omogućava zahvat i onima koji do sad nisu bili kandidati za skidanje dioptrije

  Osim što je precizniji, iDesign je omogućio skidanje dioptrije većem broju ljudi, stoga ako su vam prije više godina negdje rekli da niste kandidat – ne gubite nadu!

 3. iDesign usavršava već naprednu tehnologiju

  LASIK i PRK zahvati, koliko god već bili napredni, mogu biti još precizniji ako se u te zahvate implementira iDesign tehnologija. iDesign kreira izuzetno precizan 3D reljef vašeg vida koji se prenosi u laser.

 4. iDesign omogućava vid bolji nego s naočalama ili lećama

  Ako ste cijeli život nosili naočale ili leće, vjerojatno mislite da s njima vidite sve kako treba. Međutim, naočale i leće jednostavno ‘preusmjeravaju’ svjetlost, dok se pomoću iDesign tehnologije usavršava vaše oko, odnosno vaš vid.

 5. iDesign metode skidanja dioptrije trenutno su na 30% popusta

Više na: Opticalexpress.hr

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četiri × 3 =

Back to top button