Vid mi se postepeno zamuti i vrati, a navodno je sve u redu?

Poštovani, zadnjih 5 ili više godina mi se vid na desno oko postepeno zamuti i isto tako postepeno mi se vrati. To traje otprilike 2-3 minute i događa se svaka 2,3 do 6 mjeseci. Bio sam kod oftalmologa, svi pregledi i OCT su normalni osim što imam “obostrano paracentalno raštrkani skotomi, lijevo značajni u gornjoj polovini”. Odradio sam CT endokranijuma i on je uredan. Što dalje raditi i koje su moguće bolesti? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

vid se zamuti i vrati
Dean Šarić
Poštovani,

bilo bi potrebno zatražiti drugo mišljenje od oftalmologa koji se bavi neurooftalmologijom kao užom specijalizacijom, npr. dr Tomislav Vidović na KBC Zagreb – Rebro.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

šesnaest − 3 =

Back to top button