Terapija glaukoma nakon operacije?

Poštovani doktore, imam pitanje vezano za glaukom. Da li iza operacije glaukoma isto slijedi terapija kapima kao i prije operacije. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Terapija glaukoma nakon operacije
Dean Šarić
Poštovana,

u principu ne, ali ako je i dalje prisutan tlak može se uvesti i dodatna lokalna terapija.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

 1. pozdrav ja imam ocni glaujkom 29 a nekad spadne i do20 ili22. ttrosim kapi salatan i ttrusoptt i ttimalen ocni mi ttlak varira molim ili ttrazim vase misljenje. unapred zahvaljujem

  1. Poštovani,

   ukoliko sadašnja terapija ne drži očni tlak pod kontrolom, potrebno je promijeniti ili pojačati terapiju. Posavjetujete se s vašim oftalmologom.

   Lijep pozdrav,
   Optometrija.net tim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedanaest − sedam =

Back to top button